Dom Brial Rozy Bikini the No 1

Dom Brial Rozy Bikini the No 1

22 september 2022 Uit Door peter

Dom Brial Rozy Bikini

De Dom Brial Rozy Bikini is een frisse en bloemige wijn. Met smaken van zwarte bessen en exotisch fruit wordt deze Dom Brial Rozy Bikini de voorjaars- en hit van 2023. Deze rosé kan circa 2 jaar bewaard worden. Door het gebruik van de Muscat druif en de Syrah druif heeft deze wijn een prachtige bloemige geur. De smaak is fris en licht droog met smaken van zwarte bessen en exotisch fruit. Kortom, een rosé die altijd goed van pas komt. Of het nu in de tuin of op het balkon is, bij mooi weer als aperitief is of gewoon om te drinken deze Rozy Bikini komt altijd goed van pas.

Wijnsoort: Rose

Land van herkomst: Frankrijk

Regio: Pays’ d’Oc

Druivenras: Syrah, Muscat

Smaakprofiel: bloemig, fris en zuiver

Alcoholpercentage: 12,5%

Serveertemperatuur: 8/10 C

Fles inhoud: 750 ml

Dom Brial Rozy Bikini

Bekijk ook eens onze Chardonnay!