Nieuwe Yedoo step bij de Stepfabriek

Nieuwe Yedoo step bij de Stepfabriek

4 november 2021 Uit Door peter

Nieuwe Yedoo step bij de Stepfabriek

De Stepfabriek Nederland is al enige tijd leverancier van de Yedoo steps en presenteert het nieuwe model: de Yedoo S2020 step!

Prijs Yedoo S2020

De Stepfabriek levert Yedoo steps voor elk budget. De Yedoo S2020 step is verkrijgbaar voor €359,00

Yedoo S2020 step

Onderstaand alle kindersteps van Yedoo

Yedoo Rodstr step 20-16Yedoo Friday stepYedoo Fred & Frida stepYedoo S2016 stepYedoo S1616 stepYedoo Four 20/16 stepYedoo City stepYedoo New WZoom step – Yedoo New Tidit stepYedoo New Mau step

De prijzen van de kindersteps lopen op vanaf het model Yedoo One Step voor slechts €119,00 tot en met €379,00 voor de Yedoo Rodstr step 20-16.

Overige merken

Naast leverancier van Yedoo is de Stepfabriek leverancier van Boardy, Crussis, Esla, JD Bug, Kickbike, Mibo, Scoot and Ride en Xootr, Uiteraard verkopen wij ook alle accessoires en onderdelen voor de steps van de diverse merken.

Naast kindersteps leveren wij ook steps voor volwassenen en stuntsteps. Klik hier voor advies betreffende het kiezen van steps voor volwassenen. In dit advies nemen nemen wij de mogelijkheden door voor het diverse gebruik van de steps. Denk hierbij aan steps voor in de stad, voor in de natuur of steps voor het sporten.

Service

Komt u uw step bij de Stepfabriek afhalen? Dan wordt de door u aangeschafte step gratis voor u gemonteerd!

Garantie

Op de Yedoo steps geeft de Stepfabriek 2 jaar fabrieksgarantie.

Contact

Wilt u meer weten over de merken of modellen van de Stepfabriek? Neem gerust contact met de Stepfabriek op!