Stepfabriek vraag

Stepfabriek vraag

14 april 2021 Uit Door peter

Stepfabriek vraag over steps voor volwassenen

De meest gestelde vraag over steps voor volwassenen bij de Stepfabriek is welke step het beste geschikt is voor volwassenen. De wedervraag van de Stepfabriek is dan; waar wil je de step voor gebruiken?

Ga je de step recreatie gebruiken of om te sporten? Of vind je het leuk om er de hond mee uit te laten? Of vind je het leuk om lange ritten te maken of wedstrijden te gaan doen?

Bekijk binnen de webshop van de Stepfabriek de steps voor volwassenen en bel, WhatsApp of mail voor meer informatie of toelichting op de step van uw keuze.

Prijzen

Steps voor volwassenen zijn er vanaf €119,95. Bij steps voor volwassenen wordt de prijs van een step het meest beïnvloedt door het materiaal waarvan het frame en het stuur zijn gemaakt en de kwaliteit van de onderdelen. Voor meer details betreffende de steps voor volwassenen zie de technische eigenschappen van de afzonderlijke modellen.

Belangrijke tip: een nieuwe step moet eerst worden ingereden

Net als bij auto’s is het ook goed om met de step te rijden voordat je ze regelmatig gaat gebruiken. De spaken, kabels en andere onderdelen “bezinken” geleidelijk aan en werken tijdens de eerste ritten. Het is daarom belangrijk om de step na ongeveer 50 tot 100 kilometer rijden te controleren. Dat geldt voor steps voor volwassenen, voor kindersteps en voor hondensteps.

Contact

Wilt u meer weten over de merken of modellen van de Stepfabriek? Voor meer informatie kunt u de Stepfabriek via het contactformulier bereiken.

De webshop van de Stepfabriek is gerealiseerd door Kroon Webdesign. De website hosting is eveneens gerealiseerd door Kroon Webdesign. Voor de vindbaarheid zijn de diensten van Teldata Online Marketing ingeschakeld.