Taxicentrale Arnhem Corona Taxi

Taxicentrale Arnhem Corona Taxi

11 november 2020 Uit Door peter

CORONA PATIËNTEN VERVOER (Corona-Taxi). 

Taxicentrale Arnhem biedt vervoer met taxi’s die volledig zijn uitgerust om passagiers veilig naar noodzakelijke bestemmingen te vervoeren. Denk hierbij aan huisarts, ziekenhuis, supermarkt of werk.

Taxicentrale Arnhem NL en Corona

Tijdens de coronacrisis zet Taxicentrale Arnhem alles op alles om te zorgen dat iedereen veilig naar de plaats van bestemming vervoerd kan worden. Naast het zakelijke– en personenvervoer, breid Taxicentrale Arnhem  daarom haar diensten uit.

Speciale taxi’s die aan alle veiligheidseisen (lees Corona eisen) voldoen om u veilig naar huisarts, ziekenhuis, supermarkt of uw werk te brengen. Tevens kunnen wij voor u uw boodschappen of een door u bestelt pakket voor ophalen. Neem contact met ons op als u van onze diensten gebruik wenst te maken. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Taxi naar Corona-teststraat Arnhem of Velp

Heeft u Corona-virus klachten? Zoals verkoudheid, hoesten, niezen, benauwdheid of koorts en u wilt zich laten testen maar u heeft geen vervoer naar de teststraat? Taxicentrale Arnhem staat voor u klaar!

Taxicentrale Arnhem brengt reizigers met plezier naar hun plaats van bestemming. Op tijd en 7 dagen per week te bereiken. Professioneel taxivervoer in Arnhem en omgeving. Ook voor uw taxivervoer naar Schiphol kunt u gebruik maken van de vriendelijke taxi chauffeurs van Taxicentrale Arnhem.

Naast het zakelijk vervoer biedt deze ervaren taxicentrale ook onderstaande diensten aan:

Luchthavenvervoer naar o.a. Schiphol, Eindhoven, Düsseldorf, Weeze en alle luchthavens van uw keuze.

Uiteraard is er personenvervoer en groepsvervoer waarvoor u telefonisch of online een taxi of taxibusje kunt reserveren.

De tarieven van taxicentrale Arnhem NL zijn zeer gunstig. Lees hier meer over taxicentrale Arnhem of reserveer uw taxi telefonisch of via het reserveringsformulier.

Taxicentrale Arnhem is te vinden in onderstaande plaatsen en vanuit deze plaatsen vervoert taxicentrale Arnhem u naar de diverse luchthavens:

Taxi ArnhemTaxi Arnhem Schiphol, Taxi DoorwerthTaxi Doorwerth SchipholTaxi ElstTaxi Elst SchipholTaxi HuissenTaxi Huissen SchipholTaxi OosterbeekTaxi Oosterbeek SchipholTaxi RozendaalTaxi Rozendaal SchipholTaxi VelpTaxi Velp SchipholTaxi ZevenaarTaxi Zevenaar SchipholTaxi WestervoortTaxi Westervoort Schiphol.

Onze taxi’s zijn coronaproof. Lees hier meer over onze aangepaste taxi’s en de mogelijkheden voor (zieken)vervoer.

U kunt altijd  contact opnemen met onze taxicentrale in Arnhem.