Google marketingmogelijkheden in Google Ads

Google marketingmogelijkheden in Google Ads

27 juni 2018 Uit Door peter

Wanneer je zelfstandig ondernemer bent heb je misschien Google Adwords wel eens ingezet om te adverteren voor je bedrijf, producten of diensten. Met Google Adwords kan iedereen advertenties plaatsen binnen Google en op sites die Google-advertenties toelaten. De naam Google AdWords zal verdwijnen en plaats maken voor Google Ads. Er zullen nieuwe mogelijkheden bijkomen die het voor de kleine ondernemer gemakkelijker zal maken om advertenties te plaatsen.

Teldata heeft de website pagina’s aangepast aan de nieuwe naam:

Google Ads

Google Ads aanbieding

Google Ads voor ontstoppingsbedrijven

Google Ads voor taxibedrijven

Google Ads Bussum

Google Ads Gooise Meren

Google Ads Contact


Teldata is Google Ads Partner