Schoonmaakgoeroe blog met informatie over hoe schoon te maken

Schoonmaakgoeroe blog met informatie over hoe schoon te maken

26 juni 2018 Uit Door peter

De Schoonmaakgoeroe heeft voor de websitehosting van Teldata gekozen vanwege de hoge betrouwbaarheid, de veiligheid, de snelheid, de back-ups en de verregaande service.

De website van de Schoonmaakgoeroe gaat over schoonmaken met professionele schoonmaakproducten die er voor zorgen dat je schoonmaakt met gewenst resultaat. Zie hier een voorbeeld van een pagina over de badkamer schoonmaken.

De Schoonmaakgoeroe biedt professionele schoonmaakproducten aan maar geeft ook cursussen en trainingen. Op de website vinden de bezoekers diverse tips, video’s en producten.

De blogs van de Schoonmaakgoeroe gaan onder andere over het schoonmaken van de badkamer, het wel of niet schoonmaken van de badkamer met schoonmaakazijn maar ook over microvezeldoekjes, bleekwater, schoonmaakazijn als wondermiddel (?) en zelfs over de wc schoonmaken met cola!

Informatief, leuk en leerzaam. Eenmaal gewend aan de werkwijze en de professionele schoonmaakproducten van de Schoonmaakgoeroe, ziet je leven er opeens heel anders uit want je houdt meer tijd over voor de leuke dingen.


Teldata WordPress websites beschikken standaard over een SSL veiligheidscertificaat. En, ook belangrijk voor uw bezoekers en Google, onze websites zijn niet alleen veilig maar ook responsive en met onze website hosting is ook een supersnelle laadtijd van uw website gegarandeerd!